Barnevennlig
Naturnært.

Nærområdet 

I pose og tursekk.

På Solløkka kan du fylle tursekken med termos og matpakke og tilbringe dagen i skogen. Du kan og fylle handleposen med siste nytt fra en av de mange butikkene i Larvik og Sandefjord.

Midt i et fredfullt og innarbeidet nærmiljø med lekeplasser, vakker skog og langstrakte jorder, ligger Solløkka. Et trygt og godt oppvekststed med nærskole og barnehage rett borti veien. Rolige veier uten gjennomgangstrafikk gjør området perfekt for lek og mosjon. Du trenger ikke gå mer enn et par minutter fra ytterdøren før skogen omfavner deg. I bilen er veien kort til ytterligere turopplevelser i Vestmarka og Bøkeskogen eller til Vestfolds flotte skjærgård med strender og båtliv. 

Om familien skulle trenge nye tursko eller kanskje et par tepper til lange lyse kvelder på verandaen, tar det kun 7 minutter med bil til enkel parkering på Nordbyen Kjøpesenter. Dere bor også under kvarteret fra et yrende bysentrum med kulturtilbud, handel og restauranter i Larvik og Sandefjord. Ønsker dere å la bilen bli hjemme, er det 300 meter til nærmeste busstopp. På Solløkka gir du barna en oppvekst full av sol og natur. Uten å miste tilgangen til bylivets fordeler. 

Med bil

7 min til Nordbyen kjøpesenter

10 min til Larvik sentrum

12 min til Torp Sandefjord Lufthavn

14 min til Sandefjord sentrum

1 time og 22 min til Oslo

Med buss

300 meter til nærmeste holdeplass, Amundrød Gamle Ravei.

16 minutter til Larvik sentrum

18 minutter til Sandefjord sentrum

NYE BOLIGER KOMMER

HØST/VINTER 2020.

454 73 976
Magnus K. Thorsrud, Eiendomsmegler DNB Eiendom AS
Magnus.Thorsrud@dnbeiendom.no